Wat lees je in het volgende nummer van Didactief?

Volop inspiratie met de nieuwe Didactief in de hand. Een goede afsluiter van het jaar!

Nog geen abonnee? Profiteer dan vóór maandag 8 januari 2018 16:00 u. van de speciale aanbieding: 1 jaar (10 nrs) Didactief van € 58,50 voor € 39,- én welkomstcadeaus t.w.v. € 20,-!

 

Pre-COOL

kleuterHet is een hele kluif om de achterstanden van kleuters weg te werken. Volgens nieuw, grootschalig onderzoek lijkt de voorschool daarin iets beter te slagen dan de kleutergroepen. Er is ruimte om te groeien.

Winnaars

Kiki Varekamp en Christiaan Veldman (Wolfert Tweetalig, Rotterdam) wonnen de NRO- verbindingsprijs 2017 voor de manier waarop ze historisch engagement (en daarbij en passant burgerschap) bij hun leerlingen stimuleren. Didactief sprak met ze.

Bèta-special

Ken jij collega’s die promoveren? In een gratis special interviewen we kanjers die bèta-onderzoek combineren met een baan op school.

Neem vóór maandag 8 januari 2018 16:00 uur een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Profiteer van de speciale aanbieding:

Didactief: het 1e jaar voor slechts € 58,50 € 39,- + cadeaus t.w.v. minimaal € 20,-!

LET OP: Abonnees van Didactief krijgen niet alleen iedere editie in de brievenbus, maar ook toegang tot het online archief met alle Didactief-artikelen sinds 2003. Zo veel onderwijsonderzoek!

Word abonnee

De voordelen van een abonnement op Didactief

  • Iedere maand Didactief in de brievenbus.
  • Toegang tot het online archief, waarin alle artikelen vanaf 2003 doorzoekbaar zijn op trefwoord.
  • Korting op boeken, workshops en cursussen.

Word abonnee

Didactief brengt onderzoek en praktijk met elkaar in contact. Lees over de laatste onderzoeksresultaten en de nieuwste trends. Ontdek hoe de ideeën en oplossingen die de wetenschap aandraagt zich houden in de klas, krijg meer inzicht in gedrag en interesses van leerlingen en doe talloze nieuwe ideeën op. Het eerste jaar ontvang je al tien nummers en toegang tot alle online artikelen voor slechts € 37,50.

Word abonnee