Wat lees je in het volgende nummer van Didactief?

Weer fris aan de slag na de vakantie met de nieuwe Didactief in de hand.

Nog geen abonnee? Profiteer dan vóór maandag 29 mei 16:00 u. van de speciale aanbieding: 1 jaar (10 nrs) Didactief van € 58,50 voor € 39,- én welkomstcadeaus t.w.v. € 48,-!

 

Neuromythes

Herken jij neuromythes? Hoogleraar Jelle Jolles onderzocht in het vo welke kennis er voor waar wordt aangenomen. hersenenDidactief legde er een enquête naast, over feiten en mythes die in het onderwijs leven. Zin en onzin worden in ons juninummer uit elkaar gehaald.

Onderzoekers for president!

Van 28 tot en met 30 juni vinden in Antwerpen de Onderwijs Research Dagen 2017 plaats. Honderden onderzoekers presenteren er hun nieuwste resultaten. Didactief kijkt alvast vooruit: waar heb je volgend schooljaar iets aan?

En verder in het juninummer:

een groot dossier passend onderwijs met de nieuwste onderzoeksresultaten, pre-COOL- cohortonderzoek naar vve, portretten van eerste-generatie-gymnasiasten in de grote stad en  columns van Paul Kirschner, Sjoerd Karsten, Frank Jongbloed en Sietske Waslander.


Neem vóór maandag 29 mei 16:00 uur een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Profiteer van de speciale aanbieding:

Didactief: het 1e jaar voor slechts € 58,50 € 39,- + cadeaus t.w.v. minimaal € 48,-!

LET OP: Abonnees van Didactief krijgen niet alleen iedere editie in de brievenbus, maar ook toegang tot het online archief met alle Didactief-artikelen sinds 2003. Zo veel onderwijsonderzoek!

Word abonnee

De voordelen van een abonnement op Didactief

  • Iedere maand Didactief in de brievenbus.
  • Toegang tot het online archief, waarin alle artikelen vanaf 2003 doorzoekbaar zijn op trefwoord.
  • Korting op boeken, workshops en cursussen.

Word abonnee

Didactief brengt onderzoek en praktijk met elkaar in contact. Lees over de laatste onderzoeksresultaten en de nieuwste trends. Ontdek hoe de ideeën en oplossingen die de wetenschap aandraagt zich houden in de klas, krijg meer inzicht in gedrag en interesses van leerlingen en doe talloze nieuwe ideeën op. Het eerste jaar ontvang je al tien nummers en toegang tot alle online artikelen voor slechts € 37,50.

Word abonnee