Wat lees je in het volgende nummer van Didactief?

Volop inspiratie met de nieuwe Didactief in de hand. Een goede afsluiter van het jaar!

Nog geen abonnee? Profiteer dan vóór maandag 20 november 16:00 u. van de speciale aanbieding: 1 jaar (10 nrs) Didactief van € 58,50 voor € 39,- én welkomstcadeaus t.w.v. € 20,-!

 

Beste onderzoek 2017

Traditioneel laten we voor het decembernummer het beste onderzoek van het afgelopen jaar selecteren. Dit keer is 2017de eer aan Klaas van Veen, hoogleraar Onderwijskunde en lerarenopleider aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Burgerschap

Het zijn woelige tijden. Reden te meer om de vinger aan de pols te houden als het gaat om kennis, houding en betrokkenheid ten aanzien van burgerschap van je leerlingen. De Civic and Citizenship  Education Study vergelijkt Nederlandse jongeren met leeftijdgenoten in het buitenland en onderzoekt hoe een school  effectief burgerschapsonderwijs geeft.

ResearchED Amsterdam

Onderzoekers die speciaal voor leraren hun verhaal komen vertellen en praktische tips geven: 20 januari 2018 is het weer zover, in Amstelveen. Didactief is erbij en blikt in het decembernummer vooruit, met speciale aandacht voor toetsen los van de methode.


Neem vóór maandag 20 november 16:00 uur een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis.

Profiteer van de speciale aanbieding:

Didactief: het 1e jaar voor slechts € 58,50 € 39,- + cadeaus t.w.v. minimaal € 20,-!

LET OP: Abonnees van Didactief krijgen niet alleen iedere editie in de brievenbus, maar ook toegang tot het online archief met alle Didactief-artikelen sinds 2003. Zo veel onderwijsonderzoek!

Word abonnee

De voordelen van een abonnement op Didactief

  • Iedere maand Didactief in de brievenbus.
  • Toegang tot het online archief, waarin alle artikelen vanaf 2003 doorzoekbaar zijn op trefwoord.
  • Korting op boeken, workshops en cursussen.

Word abonnee

Didactief brengt onderzoek en praktijk met elkaar in contact. Lees over de laatste onderzoeksresultaten en de nieuwste trends. Ontdek hoe de ideeën en oplossingen die de wetenschap aandraagt zich houden in de klas, krijg meer inzicht in gedrag en interesses van leerlingen en doe talloze nieuwe ideeën op. Het eerste jaar ontvang je al tien nummers en toegang tot alle online artikelen voor slechts € 37,50.

Word abonnee