Nieuws

Gezocht: schoolleiders en bestuurders in vo

Tekst Redactie
Gepubliceerd op 29-10-2020 Gewijzigd op 29-10-2020
Welke invloed heeft de coronacrisis op jouw professionele ontwikkeling als schoolleider en bestuurder in het vo? Hoe monitor je afspraken over je professionalisering? Op welke manier leiden die afspraken tot vervolgacties? Samen met collega-schoolleiders en bestuurders ga je onder leiding van onderzoekers van Oberon en Kohnstamm Instituut (online) in gesprek over deze vragen. Kies een datum waarop je erbij kunt zijn: 2, 9 of 19 november (15-17 uur).

Meld je nu hier aan. De focusgesprekken maken deel uit van het jaarlijks terugkerende monitoronderzoek professionele ontwikkeling van schoolleiders en bestuurders, in opdracht van de VO-academie en het Schoolleidersregister vo. De uitkomsten worden anoniem beschreven in een rapport dat begin 2021 verschijnt. Deelnemers ontvangen een uitnodiging voor de presentatie.

Meer informatie vind je op https://kohnstamminstituut.nl/rijke-inzichten-in-professionalisering-van-schoolleiders-en-bestuurders/ of mail onderzoeker Esther Stronkhorst: [email protected]

 

Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.

 

Click here to revoke the Cookie consent