Nieuws

Gezocht: schoolleiders

Tekst Monique Marreveld
Gepubliceerd op 04-05-2018 Gewijzigd op 21-06-2018
Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.  

Voor ons onderzoek aan het Kohnstamm Instituut naar versnelde en verrijkte trajecten voor vwo-leerlingen zijn we op zoek naar schoolleiders. Het onderzoek vindt plaats vanwege een pilot waarbij scholen tot 2021 versnelde en/of verrijkte trajecten aan vwo-leerlingen mogen aanbieden om hen meer uit te dagen en onderpresteren te voorkomen. Inmiddels hebben 32 scholen zich met toestemming van OCW hiervoor aangemeld.

Voor de online vragenlijst zijn we op zoek naar scholen die (nog) niet aan de pilot meedoen. We willen graag weten of je bekend bent met de regeling en wat overwegingen of belemmeringen zijn om (nog) niet mee te doen.

Vragenlijst invullen (ongeveer vijf minuten): vragenlijst.elion.nl/vvv_schoolleider_nd. Meer informatie bij Irma Heemskerk, [email protected], of kijk op kohnstamminstituut.nl.

Click here to revoke the Cookie consent