Onderzoek

Gezocht: vmbo-docenten

Tekst Redactie Didactief
Gepubliceerd op 21-06-2018 Gewijzigd op 21-06-2018
Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.

Onlangs zijn we binnen de afdeling Orthopedagogiek van de Rijksuniversiteit Groningen gestart met een onderzoek naar differentiatie van docenten en motivatie van leerlingen. Hiervoor zijn we op zoek naar docenten Engels, Nederlands en wiskunde / rekenen in het tweede leerjaar van het vmbo (tl/gl/mavo) die samen met één van hun klassen willen deelnemen. In dit onderzoek zijn we met name nieuwsgierig naar de motivatie van docenten om te differentiëren en hun eigen ervaringen rondom hun wijze van differentiëren. Daarnaast kijken we ook naar de motivatie en betrokkenheid van leerlingen tijdens de les en hun ervaringen omtrent de interactie met de docent.

Ben jij of ken jij een docent die mee wil doen aan dit mooie onderzoek? Kijk voor meer informatie op www.rug.nl/gmw/differentiatie of neem contact op via [email protected]

Click here to revoke the Cookie consent