Nieuws

Gezocht: professionals groep 1 en 2 over hun werkwijze

Tekst Redactie
Gepubliceerd op 30-06-2023 Gewijzigd op 30-06-2023
Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.

Beslissen voor de toekomst

Onderzoekers van de universiteiten Maastricht, Utrecht, Groningen en de Vrije Universiteit willen voor hun onderzoek ‘Beslissen voor de toekomst’ weten hoe jij in het vroegschoolse basisonderwijs beslissingen neemt over de onderwijsbehoeften van je leerlingen. Welke informatie vind je belangrijk om die behoefte te bepalen en hoe gebruik je die informatie?

De onderzoekers zijn extra geïnteresseerd in mensen die ervaring hebben met werken op scholen die veel kampen met onderwijsachterstanden, maar dat is geen vereiste. Het onderzoek wordt gefinancierd door het NRO, projectnummer 405-00-860-248 en ethische code OZL_231_147_12_2020_S2.

Als je mee wil doen, kun je hier de vragenlijst invullen. Dit duurt ongeveer twintig minuten. De onderzoekers verloten tien cadeaus of cadeaubonnen ter waarde van € 50,- onder de deelnemers.

Wil je eerst meer te weten komen over het onderzoek? Lees de uitgebreide beschrijving van het onderzoek hier. Je kunt ook contact opnemen met de onderzoekers.

 

Click here to revoke the Cookie consent