Nieuws

#Didactief50

Tekst Ankie Lok
Gepubliceerd op 08-04-2021 Gewijzigd op 08-04-2021
Wat hádden we onze congresbezoekers graag live ontmoet in Utrecht! Maar de coronamaatregelen hielden ons op afstand, ook onderling.

De hotelzaal die een heuse tv-studio werd vol lampen en camera’s (foto 2 en 4) bleef hermetisch dicht tijdens de live-gedeelten, met de keynote van Paul Kirschner (1) en het rondetafeldebat (5). In de aangrenzende lobby werden de gasten verwelkomd en stond de Didactief-redactie aan laptops gekluisterd. Om evenals de congresdeelnemers het programma online te volgen (en ja, met flinke zenuwen toen de techniek haperde), maar ook de chat te modereren en verslag te doen op Twitter. En wat maakte #Didactief50 een hoop reacties los! Ook op afstand bleek iedereen verrassend dichtbij. Onze specials-redacteur Paulien de Jong maakte er een levendige beeldcolumn (3) van.


(1)


(2)

(3)


(4)


(5)

 

Voor wie zich niet meer kon aanmelden toen de limiet van ruim tweeduizend (!) deelnemers was bereikt: alle webinars zijn straks online terug te kijken, vanaf 2 april publiceren we er wekelijks eentje op onze site!


Dit artikel verscheen in Didactief, april 2021

Verder lezen

1 Jubileumcongres Koers houden
2 Jubileumdossier: Didactief 50 jaar!

Click here to revoke the Cookie consent