Nieuws

Team in beeld: dagstart met toptalent

Tekst Ankie Lok
Gepubliceerd op 11-11-2021 Gewijzigd op 10-11-2021
Beeld De Beeldredaktie/Sander Koning
Didactief laat teams fotograferen. Deze keer: Miranda Jansen, winnares van de Onderwijstoptalentprijs vo 2021, met haar collega’s van Academie Tien.

Verwondering, dat woord staat centraal op Academie Tien, een school voor po en vo op één locatie. Het is ook uitgangspunt van de lessenreeks die Miranda Jansen ontwikkelde over lineaire formules. Voor de niet-wiskundedocent: een lineaire formule ziet er in een grafiek uit als een kaarsrechte lijn, die stijgt of daalt. Met de lessenserie won Jansen begin oktober de Onderwijstoptalentprijs (OTTP) vo.

Niet alleen leerlingen profiteren van de lessenserie, deze is ook een middel voor het team om zich nog verder te verdiepen in verwondering. Jansen gaat hierover een workshop voor haar collega’s leiden.

Samenwerken is eveneens een terugkerend thema op de school in Leidsche Rijn. Drie keer per week begint het team de schooldag gezamenlijk, waaronder meteen op maandagochtend (foto: De Beeldredaktie/Sander Koning).Deze aflevering van Team in beeld verscheen in Didactief, november 2021.

Ook met je team op de foto?
Mail naar [email protected]

Click here to revoke the Cookie consent