Nieuws

NRC Live: De toekomst van leren

Tekst Eline Geus
Gepubliceerd op 10-10-2016 Gewijzigd op 27-10-2016
De maatschappij verandert en het onderwijs moet mee veranderen. Maar hoe doen we dat? Op 23 november organiseert NRC een debatevenement met sprekers zoals Thom de Graaf van Vereniging Hogescholen en Jelte de Jongh van Leeruniek.

Tijdens dit evenement worden vraagstukken zoals onderwijs voor de toekomst, de rol van technologie in onderwijs en creativiteit ontwikkelen besproken. Marli Huijer, bijzonder hoogleraar publieksfilosofie, Thom de Graaf, voorzitter van de Vereniging Hogescholen, Jordan Shapiro, columnist bij Forbes, Henriëtte Maassen van den Brink, voorzitter van de Onderwijsraad en een aantal andere experts debatteren mee. En ook jij kunt meedoen tijdens de rondetafeldiscussies.

NRC live vindt plaats in Rotterdam van 9 tot 5 uur. Kaartjes kosten €225,- voor wie werkt in het onderwijs. Lees hier het programma.
Didactief is mediapartner van dit evenement. We geven één vrijkaartje weg voor onze abonnees. Wil jij erbij zijn en mee praten over de toekomst van het onderwijs? Mail je naam, adres en abonneenummer naar geus@didactiefonline.nl.

Click here to revoke the Cookie consent