Profiteer van de conferentie / beurs aanbieding

Word nu abonnee van Didactief en profiteer van de speciale conferentie/beurs aanbieding: 5 euro èxtra korting op de introductieprijs!

Didactief Jaarabonnement € 63,95.
Introductieaanbieding eerste jaar €48,50 nu voor € 41,99 én krijg een welkomstcadeau!

Hierbij ontvangt u 10 edities van het tijdschrift Didactief en heeft u toegang tot didactiefonline.nl met alle artikelen uit het tijdschrift, extra artikelen en bijdrages en toegang het complete archief vanaf 2003 doorzoekbaar op trefwoord.

Didactief Digitaal Jaarabonnement € 38,00. Digitaal Introductieaanbieding eerste jaar € 32,50 nu voor € 27,50 en krijg een welkomstcadeau!

Hierbij ontvangt u toegang tot didactiefonline.nl met alle artikelen uit het tijdschrift, extra artikelen en bijdrages en toegang het complete archief vanaf 2003 doorzoekbaar op trefwoord.

Je cadeau:
Gegevens abonnee

* Items verplicht

LET OP: de naam van de abonnee en de tenaamstelling van het rekeningnummer moeten overeenkomen.

Een abonnement op onderwijsvakblad Didactief wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Het vermelde tarief is een introductietarief dat alleen het eerste jaar geldt. Abonnees van Didactief krijgen gratis toegang tot het online archief, een ware kennisdatabase waarin alle artikelen vanaf 2003 doorzoekbaar zijn op trefwoord. Bestel je toegangscode hier.
Click here to revoke the Cookie consent