Nieuws

Gezocht: leerkrachten primair onderwijs

Tekst RUG
Gepubliceerd op 21-04-2022 Gewijzigd op 21-04-2022
Werk jij als leerkracht in het primair onderwijs en heb jij een mening over leertechnologieën en onderwijsinnovaties? Vind jij het belangrijk dat de mening van leerkrachten in kaart zijn gebracht vóórdat nieuwe onderwijsinnovaties op grote schaal in het basisonderwijs worden ingezet? Dan zoeken wij jou!


We nodigen je uit om mee te doen aan een vragenlijstonderzoek naar de inzet van augmented en virtual reality in het primair onderwijs. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten. Invullen kan via: https://edu.nl/yy4nm

Het maakt niet uit of je augmented en/of virtual reality al wel of niet inzet in jouw onderwijs, in welke bouw je lesgeeft of hoeveel jaar leservaring je hebt; we zijn juist benieuwd naar de meningen van alle bevoegde leerkrachten die lesgeven in het primair onderwijs! Dus ook als je lesgeeft in het so/sbo of een isk!

Onder alle deelnemers verloten we het boek 'Leren met AR/VR: Haal de wereld in de klas' van Michel van Alst.

 

Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.

Click here to revoke the Cookie consent