Aanvraag collectief abonnement

Sluit nu een collectief abonnement af en inspireer, motiveer en ondersteun uw docenten door ze het vakblad Didactief aan te bieden. Iedere school met een eigen BRIN-nummer krijgt flinke korting bij afname van minimaal 5 abonnementen.

Een collectief abonnement kost €35,- per docent (vanaf 5 exemplaren) of minder. Bij meer dan 10 abonnementen loopt dat al op tot een extra korting van nog eens 20%. De edities kunnen zowel op school afgeleverd worden als bij de docenten thuis. Hebt u andere specifieke wensen? Zoals bijvoorbeeld uw eigen omslag om Didactief? Neem dan gerust contact op met de redactie.

VRAAG EEN OFFERTE

Uw gegevens

* Items verplicht

LET OP: de naam van de abonnee en de tenaamstelling van het rekeningnummer moeten overeenkomen.

Een abonnement op onderwijsvakblad Didactief wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Het vermelde tarief is een introductietarief dat alleen het eerste jaar geldt.