Nieuws

Didactief zoekt een nieuwe collega!

Tekst Redactie Didactief
Gepubliceerd op 22-12-2017
Didactief zoekt een redactie-assistent(e) voor 0.4 fte.

Als redactie-assistent voer je eenvoudig redactiewerk en lichte administratieve klussen uit voor 16 uur in de week. Daarnaast assisteer je bij werkzaamheden aan de website, zoals het aanvullen van het online archief van Didactief. Werkdagen zijn in overleg af te spreken.

Eisen:

  • Perfecte beheersing van het Nederlands
  • Bekend met onderwijs(onderzoek)
  • Beschikbaar per 1 februari 2018

Heb je belangstelling voor bovenstaande functie, neem dan zo snel mogelijk contact op met hoofdredacteur Monique Marreveld, T 0620612070, marreveld@didactiefonline.nl .Kandidaten zonder de vereiste ervaring hoeven niet te solliciteren.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 en 17 januari 2018.

 

Didactief is een onafhankelijk vakblad voor opinie en onderzoek voor de schoolpraktijk. Lezers zijn vooral leraren en leidinggevenden in basis- en voortgezet onderwijs. Het tijdschrift verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus, in een oplage van circa 10.000 exemplaren. De website wordt wekelijks ververst en trekt maandelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers. De redactie van Didactief is gevestigd in Amsterdam, vlakbij station Muiderpoort.

Didactief beschikt over een netwerk van correspondenten op alle Nederlandse universiteiten en vrijwel alle hogescholen. Zij voorzien de redactie van input over onderwijsonderzoek. De redactie publiceert naast een blad en een website ook boeken over onderwijsonderzoek en organiseert regelmatig evenementen waarin onderwijsonderzoek wordt gepromoot.

Dit kunnen je collega’s worden:

Bea Ros 
Ankie Lok 
Eline Geus
Monique Marreveld

Didactief is winnaar van de Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2014. Regelmatig agendeert Didactief zaken die politiek gevoelig zijn, zoals meest recent de diagnostisch tussentijdse toets en de positie van het College voor Toetsen en Examens.
Didactief is een onderdeel van Ten Brink Uitgevers en wordt gesteund door het NRO.